Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Nederland Leest

Nu de bibliotheek gesloten is, kun je het boek van Nederland Leest  "Het zwijgen van Maria Zachea" van Judith Koelemeijer  ook als ebook of luisterboek lenen!

Leen hier het ebook of luisterboek

In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. U kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek.

Eén boek, duizend gesprekken
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar.  Nederland Leest staat dit jaar in het teken van geschiedenis. Duik in de geschiedenis van uw stad of streek met zoekmachine Delpher of ga in gesprek met andere lezers over het boek dat u cadeau krijgt of over een ander boek met een geschiedenis thema.

Campagne Nederland Leest
Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema. In het hele land worden er in de maand november activiteiten georganiseerd voor Nederland Leest om lezers met elkaar te verbinden.

Vanaf donderdag 19 november zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Twenterand weer open!