Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Huisrobot Homey Den Ham (6-9 j.)

Techniek voor kids van 6 tot en met 9 jaar! Doe deze voorjaarsvakantie mee aan een workshop in de Maakplaats van Bibliotheek Den Ham  en maak op een speelse manier kennis met een huisrobot!

‘’Happy’’ in je huis met huisrobot Homey!
Kinderen gaan in gesprek met de huisrobot Homey (https://homey.app) en laten het uiteenlopende opdrachten uitvoeren (“Homey, doe de lamp aan!”). Gaandeweg leert de huisrobot de spreker steeds beter kennen en wordt slimmer! Kinderen ervaren zo de invloed die zij kunnen hebben op A.I. gedreven technologie.

High Tech programma Happy in je huis
21-02-2020 (vr) van 10:00 tot 11:30 - doelgroep 6-9 jaar (Bibliotheek Den Ham)
21-02-2020 (vr) van 13:00 tot 14:30 - doelgroep 9-12 jaar (Bibliotheek Vroomshoop).
Kinderen van 6-9 jaar sturen Homey direct aan met hun stem. Kinderen van 9-12 jaar starten met een klein onderzoek en communiceren met Homey met hun stem én met geprogrammeerde opdrachten.

Geef je snel op, er is beperkt plek (max 12 deelnemers per workshop)!

Een Maakplaats is een plek waar je alles kan leren op het gebied van technologie, programmeren en maakprocessen. Tetem organiseert in samenwerking met Maakplaatsen in Twente - te vinden in bibliotheken, musea en cultuurhuizen - een uitdagend High Tech programma gericht op de nieuwste technologieën.