Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus Grip en Glans

Geniet je van het leven? Of is er ruimte voor verbetering? Iedereen kan bijdragen aan zijn of haar eigen geluk. Soms is het goed om even deimages balans op te maken en te kijken hoe het plezieriger of beter kan.

De groepscursus Grip en Glans helpt je leven met meer plezier:

• Aan de hand van 'de glansschijf' krijg je inzicht in vijf elementen die je leefplezier en geluksgevoel beïnvloeden.glans schijf 300x300
  • Met dit hulpmiddel ga je zelf aan de slag en breng je jouw situatie in kaart.
  • Het versterken van je sociale netwerk is hier een belangrijk onderdeel van.
  • We geven ook tips en handvatten hoe je plezieriger kunt leven.

Laat u inspireren!

Na 6 bijeenkomsten heb je meer grip op je eigen geluk.

Past dit bij jou?

Je bent 70 jaar of ouder.
Als je verder één of meerdere van de volgende stellingen met ‘ja’ beantwoordt, dan is de GRIP&GLANS cursus heel geschikt.

• Ik mis soms mensen en gezelligheid om me heen. ja/nee
• Mijn kennissenkring kan wel wat uitgebreider. ja/nee
• Ik vind dat ik te weinig leuke bezigheden heb. ja/nee
• Ik wil wel iets ondernemen, maar ik stel het steeds uit. ja/nee

Meer informatie en/of aanmelden:
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Deirdre Janné, 06-53738943 Of mail Deirdre:

Heeft u interesse om mee te doen? Aanmelden kan via secretariaat van Impluz: - 0570-604900 - Direct aanmelden via https://www.impluz.nl/cursussen

Er zijn geen kosten aan de cursus verbonden. De cursus wordt  aangeboden door de projectgroep ‘Samen ben je niet alleen’.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum donderdag 20 januari 2022